Miért bennünket

Zenekarunk képzett zenészekből áll. A zenei képzettségen túl nagy hangsúlyt fektetünk az alkalomhoz illő megjelenésre, a fény- és a hangtechnikára is.
Több mint 500 számból álló repertoárunk a garancia arra, hogy nem ismételjük magunkat. Folyamatosan tanuljuk az új számokat. Repertoárunkban megtalálható az igényes háttérzene, az igazi buli zene és a mulatós nóták is.
A zene éltet bennünket, és ez látható rajtunk. Együtt élünk a közönséggel, figyeljük minden rezdülésüket. Műsorunkat nem előre megírt forgatókönyv szerint építjük fel, hanem folyamatosan nézzük, mire vevő a hallgatóság, és e szerint játszunk.
A vokális zene, a női és férfi énekhang teszi egyedivé és különlegessé zenekarunkat. Minden ismert számot és slágert igényes, élvezetes előadásban adunk elő.
Megbízhatóság, pontosság jellemző ránk. A rendezvény megkezdése előtt minimum másfél órával a helyszínen vagyunk. Alkoholt nem fogyasztunk.
A 20 év tapasztalata, a kellő színpadi rutin, a megbízhatóság, a vidámság a garancia arra, hogy minden rendezvény után visszavárnak bennünket.

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk!
Laczházi Attila Enyedy Beáta Tóth István Kőműves Attila
© Chaluppa Design & webbrand & Somodi Patrik