Blog

Szeretem az esküvőket

Szeretem az esküvőket… Varázslat, csoda, könnyek, nevetés, öröm, vidámság, szeretet, szerelem, ÉLET! A több mint 25 év alatt sem tudtam vele betelni. Gyönyörű menyasszonyok, sármos vőlegények, vidám násznép, varázslatos helyszínek. Hálás vagyok a sorsnak, hogy zenélhetek. De mitől is jó egy esküvő? Első körben Tőletek, kedves ifjú pár. A legfontosabb tudnotok azt, hogy ez a nap RÓLATOK szól. Közhelynek hangzik, de igaz. Természetesen sok múlik rajtunk is, illetve a fotóson, dekoratőrön, esküvői menün, de amit minden esetben el szoktam mondani a pároknak: Ti érezzétek jól magatokat, ez a Ti napotok. Ha nem csak a vendégekkel és az ő igényeikkel foglalkoztok, hanem felhőtlenül buliztok, akkor ez az energia óhatatlanul hatása alá keríti a násznépet is… na ilyenkor lesz igazán fergeteges és emlékezetes hangulatú az esküvőtök. Éljen az ifjú pár!  

Miért Coctail a Coctail?

A névválasztás sosem egyszerű, még egy zenekar esetében sem.

A fiúk sokat törték a buksijukat, hogy mi lehetne az a név, ami jellemzi azt a műfajt, amit képviselünk. Felmerült a Zseton Zenekar és egyéb nyalánkságok név is, de abban az időben dübörgött Tom Cruise Coctail című filmje, mely  a végén ihletett adott a srácoknak.

És miért Coctail a Coctail? Mert megtalálható benne minden. Minden, ami egy jó coctailhoz kell.

És ez a lényeg.

Legyen szó bármilyen rendezvényről, azt csak ízléssel, jó zenével, igényes megjelenéssel és még inkább tartalmas belbeccsel kell megtölteni ahhoz, hogy a buli sikeres legyen.

Na ez az igazi Coctail!

Mert tudjátok, Veletek jó a buli!